Известие

Collapse
No announcement yet.

Помпичка за чистачки такава ли е :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги моята има работещи пръскалки на фаровете. Казанчето ми събира 7 литра течност. Моторчетата са две отделни за предното стъкло и фаровете. За предното стъкло е бяло и е по малко от това на пръскалките което пък е черно. Немога да им видя номерата а неща да ги свалям че после да не протекат. И двете се пускат от лоста на чистачките като тези на фаровете стават активни само при включени фарове.
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Първоначално публикувано от schoko Покажи съобщение
      Колеги моята има работещи пръскалки на фаровете. Казанчето ми събира 7 литра течност. Моторчетата са две отделни за предното стъкло и фаровете. За предното стъкло е бяло и е по малко от това на пръскалките което пък е черно. Немога да им видя номерата а неща да ги свалям че после да не протекат. И двете се пускат от лоста на чистачките като тези на фаровете стават активни само при включени фарове.
      Колеги и моята е така обаче на фаровете ми не ще да пръска. Извадих буксата която захранва помпичката за фаровете(нямате си напредстава каква ръжда беше), и замерих напрежението при натиснат лост на чистачките за миене и включени фарове, обаче напрежение се появява само за много кратък момент при първоначално натискане. Така ли трябва да е или има нещо нередно. Вътре се чува някакво реле сякаш да цъка може би в него е проблема, някой знае ли къде се намира. Поздрави
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Моите пръскалки на фаровете също са преустановили работа Къде ли ще има реле или бушони свързани с дейността им
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
          Моите пръскалки на фаровете също са преустановили работа Къде ли ще има реле или бушони свързани с дейността им
          Провери F12 (20 - амперов) в таблото под волана и ако е здрав, мери дали има +12V на мотора на помпата.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
          X